02 juli, 2008

Populært våttkort-kurs på Andenes

Av Ninette


Helgen 28. og 29. juni arrangerte Padleklubben Våttkortkurs for medlemmer og andre interesserte. Kurset ble gjennomført ved hjelp av dyktige instruktører fra Norges Padleforbund, Camilla og Fredrik Fongen.

Tilsammen 11 entusiaster deltok på kurset. De fleste av deltakerne var nybegynnere i padlekunsten, og var naturlig nok litt usikker til å begynne med. Men det endret seg fort. I løpet av første kursdag hadde samtlige deltakere lært å padle forover, bakover, sidelengs og i åttetall. Dag to ble kunnskapen utvidet med styretak, surfing på bølger og redning, både kameratredning og egenredning.

På tampen av kurset ble det arrangert stafett. Noen av deltakerne utviste et imponerende konkurranseinstinkt, noe som resultert i at flere fikk seg en overraskende dukkert :-)

Det ble også tid til sosiale aktiviteter på land. Lørdagskvelden møttes deltakere og kursledere på Riggen til bacalao og hyggelig samvær. Og etter avslutningen av kurset, søndag kveld, ble det for noen tid til en liten fjelltur.

Det planlegges nytt kurs på sensommeren, sannsynligvis med de samme dyktige instruktørene. Er du interessert i å delta, kan du ta kontakt med Odd Gunnar Sjåfjell, telefon 917 18750 eller e-post padleklubben@gmail.com.