09 desember, 2008

Padlekalender

Turer og aktiviteter i Andøy padleklubb

SIKKERHET

Graderingen av turene er ment som veiledende. En tilsynelatende krevende tur kan like gjerne være en deilig og avslappende tur på flatt hav, som et hardkjør gjennom både vaskemaskin og sentrifuge! Din egen deltakelse kan vurderes av deg selv i samråd med turleder inntil så sent som like før turen starter – det er ingen skam å snu i fjæra dersom du ikke føler deg trygg. Gjennomføring av den aktuelle turen vurderes av turleder(ne) helt inntil avgang – vi tar altså værforbehold. Om noen i gruppen føler seg utrygg underveis, vil ruta bli endret evt. avkortet. Enhver som deltar på fellesturer i regi av VPK har ansvar for seg selv og sitt utstyr, men den enkelte skal føle seg godt ivaretatt av turleder og øvrige turkamerater. Det er anbefalt å beherske i det minste kameratredning, men gjerne også selvredning og eskimorulle på turer gradert *** og **** (se forklaring under).

Turen passer for(Grad): * - Barn i følge med forelder - familietur, ** Nybegynner / rolige farvann, *** - Havpadler innaskjærs hav, **** Erfaren havpadler i åpent hav, ***** - Inuit.

For å oppsummere: bli med på tur – prøv deg selv og strekk deg etter nye utfordringer – de fantastiske opplevelsene lurer rundt hvert nes!


Padletreff i mørketida

Fredag 20.-søndag 22. februar. Se eget program.

Andenes skjærgård.
Søndag 22. mars kl. 12 fra stranda ved Odd-Gunnar. Vanskelighetsgrad: **
Turleder er Cato Wangen. cato@andoytorv.no

Stave.
Søndag 19. april kl. 12. Vi møtes ved Stave Camping. Stave har en fantastisk skjærgård og rikt dyreliv.Vanskelighetsgrad:**
Turleder er Cato Wangen. cato@andoytorv.no

Guvåg- Guvåghytta.
Lørdag 23. mai - søndag 24. mai.
Guvåghytta ligger i Bø Kommune og det tar ca 2 timer og 15 min å kjøre fra Andenes. Det tar ca 20 min å padle fra bilveg til hytta og man kan også gå dit på fot fra bilveg. Det tar ca 15 min å gå på fot. Guvåghytta er omkranset av holmer og skjær og er også ypperlig for barnefamilier. På tunet er det også ei ny herlig badstu. Se turistforeningen sin hjemmeside for mer informasjon om Guvåghytta. Overnatting medlemmer kr. 120/180,- Overnatting ikke -medlemmer:185/250,- Vanskelighetsgrad: *

Risøyhamn - Harstad
Torsdag 18. juni fra Risøyhamn kl. 17. Vi padler til Harstad til åpninga av festspillene og tar Hurtigruta tilbake til Risøyhamn. Dette er en tur med to overnattinger i telt. Vi padler ca 2 mil per dag. Altså totalt ca 6 mil. Vi er fremme lørdag ettermiddag slik at vi kan være med på åpninga av Festspillene. Valgfritt når folk tar Hurtigruta tilbake. Prisen for å ta Hurtigruta er ca 200,- + ca 100,- for kajakken. Avreise kl 08:30 fra Harstad. Vanskelighetsgrad: ***

Bleik-Bleiksøya- Otervika- Bleik.
Søndag 12. juli fra Bleik kl. 12. Vi padler ut til Bleiksøya og får nærkontakt med lundefuglene. Vi spiser brunsj i Otervika! Otervika er en helt nydelig plass med lang sandstrand og er vel verdt et besøk! Vanskelighetsgrad:***


ASKR - 26.-31. juli

Se www.askr.no Der kan du treffe padleentusiaster fra hele verden. Har du ikke deltatt tidligere så bør du absolutt vurdere det.


Risøyhamn-Lovika.

Søndag 16. august kl. 12. Vi møtes ved Joker i Risøyhamn. Området rundt Risøyrenna er spennende med holmer og skjær og ”Risøyrenna”! Ta kontakt med Siri på 91838371 eller mail siri.loken@gmail.com for påmelding.

Bleiksvannet

Søndag 6. September kl. 12. Vi møtes ved Vassosen. Dette blir en familietur med grilling og kos! Vanskelighetsgrad:*

Fellesturene til Andøy Padleklubb er åpne for alle som tilfredsstiller de fysiske og psykiske krav som slike turer krever. Barn under 18 år må ha godkjenning fra foresatte for å delta på fellesturene. Deltakerne plikter å sette seg inn i turprogrammet og vurdere om de greier å gjennomføre turen. Turlederen kan nekte deltakelse hvis helsetilstanden er utilfredsstillende eller hvis vedkommende er for dårlig utstyrt til å greie turen. All deltakelse på våre turer skjer på eget ansvar.

Bloggarkiv