14 desember, 2008

Vinterpadletreffet 20.-22. februar


Velkommen til vinterpadletreffet 20.-22. februar!

Andøy Padleklubb ble stiftet sommeren 2008 og vi er nå klare til å arrangere et vinterpadletreff! Vi samarbeider med Nordlystfestivalen som foregår samtidig, slik at vi kan delta på konserter, foredrag og havets festbord. Padletreffet inneholder kurs, sosialt samvær og tur. Nordlystfestivalen begynner allerede på onsdag med konsert med Mari Boine og torsdag er det foredrag med Lars Monsen. Padletreffet starter fredag med sosialt samvær og kursaktivitet starter lørdag.

Fredag:


Konsert med Gisle Børge Styve på Hisnakul kl 20:30. Vi møtes en halvtime før konserten på Hisnakul. Bill. Pris 250,-.
Stand-up med Andy Tafs på Riggen kl 23.00. Pris kr 150,- Billetter reserveres/kjøpes på Andøy Bok og papirhandel tlf. 76 14 10 33.


Lørdag:

Nybegynner kurs – Første dag møtes vi ved Andenes svømmehall kl. 10. Denne første dagen fokuserer vi på sikkerhet og redning i bassenget. Ta med svømmetøy, eventuelt også badehette, svømmebriller og neseklype (anbefales!)

Workshop:Teknikk: padling i storhavet utafor Andøya. For padlere som har gått videregående kurs før eller med en del erfaring fra padling på storhavet.
Vi møtes i krysset Strandgata/kong Øysteins gate kl. 10.

Arktisk buffet på Hisnakul. Dette er en kulinarisk opplevelse! Det serveres ca 20 forskjellige retter med utgangspunkt i havets råvarer. Billetter reserveres/kjøpes på Andøy Bok og papirhandel tlf. 76 14 10 33.Søndag:
Nybegynnerkurset møtes i krysset Strandgata/kong Øysteins gate kl. 10. Husk varme klær, badehette og varm drikke!

Tur til Bleik. På Bleik serverer vi et varmt måltid og får en omvisning i landsbyen Bleik – en av få landsbyer i Norge. Turen er på ca 20 km.Vi møtes i krysset Strandgata/kong Øysteins gate kl. 10.

All uteaktivitet er væravhengig og kan derfor bli flyttet til andre steder i Andøy.
All aktivitet under padletreffet skjer på eget ansvar.

Påmelding til kurs og turen på søndag til Odd– Gunnar Sjåfjell: Mob. 91718750 eller padleklubben@gmail.com

Priser:
Nybegynnerkurs inkl. leie av kajakk og utstyr ( tørrdrakt, neoprensokker, vest, åre og spruttrekk) 2550,- for voksne/ 1750,- for ungdom t.o.m. 19 år. Pris for kurset uten utstyr er 1550,-/750,-
Workshop teknikk padling: 950,-
Tur på søndag: 250,- . Gratis for medlemmer i Andøy padleklubb.

Til de som ikke har egen kajakk til workshop og tur til Bleik, kan denne leies hos Odd-Gunnar Sjåfjell på tlf. 91718750 eller Tor Arne Vik på tlf. 911 66 947

Kontaktinformasjon til overnatting finnes på www.andoyturist.no Vi anbefaler Grønnbua og Fargeklatten på Andenes og Midnattsol Hytteutleie på Bleik.

Husk svømmetøy, badehette, svømmebriller, neseklyper, vanntett pose/pakkpose, termos og varme klær.

Bloggarkiv