04 april, 2010

Soltur på Tranes


Økt 1, gikk fra Tranesvågen til fiskebruket på Skjoldehamn. Der er Asgeir og Heidi i full sving med å pusse opp både bruket og huset opp ved veien. Vi bommet oss kaffe og fikk omvisning. Padleturen husker jeg ikke så mye av, for den var så perfekt at den rett og slett gled av netthinna. Flatt hav. Gnistrende sol. Blå himmel og blått hav som gikk i ett! Har var det bare å nyte øyeblikket.

Økt 2 tok på. Med pølsegrilling og vaffelsteking over åpent bål gikk kjeften i ett, enten den var fyllt med mat eller prat. Vi måtte ut på bygda for å bomme margarin til vaffeljernet. Magen romlet av glede da vi kjente igjen formann på en av hytteplattingene. Serviceinnstilt som han var fylte vi kajakkene med smør og padlet tilbake til vaffeljernet.

Martin


En mann i trikot står frem. Stekende sol gjorde det til en fryd å skifte i snøen.


Da vi kom i land hadde vi fått besøk. Tony og Ann Hege var i full gang med å spa sitteplasser og hadde fått fyr på bålet.


Påske er godt og Frank gjør noe med det. Her er det påskegg som deles ut rundhåndet.


Så skal det lyges og skrytes. Her slåes det ikke av for en kjenning.


Endelig kan sittegruppa innvies og pølsespiddene monteres.


Så gjør vi oss klar til å steike vaffelkaker etter å ha padlet på bygda og bommet margarin. Denne klatten er det klubbformannen som har donert — noen sjømil tidligere.

Problemløsning og gruppedynamikk i praksis. Hvordan får tre mann uten tallerken og bestikk i seg kjøttboller og saus fra ei varm steketakke? Sånne undrende blikk.Se så lykkelig! Økt 2 var den tyngste. Sol, sol sol og enda mere mat. Det hadde ikke vært så verst en tur hvis det ikke var for all denne etinga.

PÅSKEPADLING

2. påskedag: Tranes - Skjolde - Risøyrenna. Lavvo står i fjæra nøyaktig 7 km fra Skjoldehamnkrysset. Vi kjører fra Bunnpris i Merket klokka 0830. På havet kl 10. Du er velkommen også uten kajakk. Vi har vaffelrøre og jern liggende klart og bål til å grille pølser på.

1. påskedag: Tranes - Skjolde - Risøyrenna. Lavvo står i fjæra 7 km fra Skjoldehamnkrysset:
Påskeaften:
Langfredag: Teknikktrening i klubbhusfjæra.
Skjærtorsdag: Skarstein - Dverberg.
Onsdag: Kveldstur Andenes - Skarstein. Værforbehold.
Tirsdag 30. mars:
- kl 10. Morgentur fra klubbhuset.
- kl 18. Kveldstur til Bleiksøya.
Mandag 29. mars. Kveldstur fra Strandgata på Andenes.

Bloggarkiv