28 juni, 2022

Vi trenger flere hender i arbeid

Vi trenger flere folk til å drifte klubben og aktiviteter fremover. Meld gjerne fra til et styremedlem eller klubbleder Martin Kristiansen og fortell hva du vil bidra med. 

Klubben har 23 betalende medlemmer, men kun 3-4 som er aktive med å drifte klubben. Det er for få til å kjøre faste klubbturer og opprettholde noen særlig medlemsaktivitet. Klubben har i dag bare en aktiv instruktør. Det er også for lite til å arrangere kurs jevnlig.

Helt konkret jobber vi nå for å etablere to grupper som kan ta initiativ til å lede padleaktiviteter rettet mot barn og ungdom, og generelt lede klubbturer og holde padlekurs.

Barne- og familiegruppe

Vil du være med å bygge opp ei barne- og familiegruppe? Kontakt klubbleder Martin Kristiansen (mobil: 48358524, epost: padleklubben@gmail.com).

Klubben har to komplette sett med dobbelkajakker. De er perfekt for familier med små barn som vil dra på tur sammen. Ta kontakt med Martin dersom dere vil ha ei innføring i bruk. 

Vi har også et par mindre havkajakker som egner seg for barn, og noen lekekajakker. Vi holder også på å kjøpe inn tørrdrakter i barnestørrelser.

Vi kan også få hjelp fra Norges padleforbund til å utvikle ei ungdomsgruppe. Enten kurs for voksne instruktører som vil trene ungdom, eller for å utdanne ungdom som vil bli trenere.

Padleledergruppe

Eller trener-, leder- og turgrupe om du vil. Her har vi ikke helt funnet formen enda og det blir opp til deltakerne hva de vil gjøre og hvilke kurs de vil ta.

Vi vil utvikle ei gruppe som kan lede klubbturer og holde padlekurs. Ta kontakt med klubbleder Martin Kristiansen (mobil: 48358524, epost: padleklubben@gmail.com) hvis du vil være med å drifte denne, eller er interessert i utdanning som padleleder.

Vi har utstyr

Klubben har nå kjøpt inn kajakkhenger. Dermed blir vi mer mobile og kan arrangere klubbturer i hele kommunen. Vi har også klubbhus og naust på Damsgård i innkjøringa til Andenes. Nærmeste nabo er Andenes camping. Alt ligger til rette for å utvikle en aktiv klubb.

Alt lån av utstyr er gratis på klubbturer og klubbens arrangementer. De som vil delta i padleledergruppa, eller lede aktiviteter i barne- og familiegruppa får låne det de trenger av for å øve eller for å ta kurs.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv